(0 رای)

نان جو دوسر با شیره خرما

نانی جو ی دوسرقندیکه نوش جان می کنید: از 70% آرد جو دوسر و 30% آرد گندم تهیه شده است تا نانی خوش خوراک تهیه شود آرد هر دو غله سبوس کامل میباشد شیرینی این نان قندی از شیره خرماست شما میتوانید هم به صورت خشک و هم نرم نان را مصرف کنید. اما خشک آن ترجیح دارد. اگر میخواهید آن را نرم کنید کافی است مقداری آب بر آن اسپری کرده و لای سفره پلاستیکی بگذارید.
7 روز ضمانت بازگشت
ارسال رایگان سراسر کشور
تضمین اصالت محصول
پشتیبانی 24 ساعته

نانی جو ی دوسرقندیکه نوش جان می کنید:

از 70% آرد جو دوسر و 30% آرد گندم تهیه شده است تا نانی خوش خوراک تهیه شود

آرد هر دو غله سبوس کامل میباشد

شیرینی این نان قندی از شیره خرماست

شما میتوانید هم به صورت خشک و هم نرم نان را مصرف کنید. اما خشک آن ترجیح دارد. اگر میخواهید آن را نرم کنید کافی است مقداری آب بر آن اسپری کرده و لای سفره پلاستیکی بگذارید

خوردن این نان:

افراد دیابتی بدلیل داشتن فیبر کافی، منیزیوم بالا و ویتامینهای گروه ب در این نان که باعث کاهش میزان قند خون ناشتا ، کاهش قند در ادرار ، کاهش نیاز به انسولین و افزایش اثر انسولین میشود، و عدم وجود شکر می توانند به مقدار کم از آن استفاده کنند. بهتر است تست قند را پس از خوردن داشته باشند.

مانع بروز سرطان ها خصوصا سرطان روده بزرگ میشود و تنبلی روده و یا روده تحریک پذیر را با داشتن منابع فیبر بالا کنترل می کند.

وجود شیره خرما نه تنها بدلیل حذف شکر مزیت ایجاد کرده بلکه خود باعث افزایش خواص با ارزش خرما از جمله کمک به ساخت بافتهای بدن در نان است.

نان جودوسر (یولاف):

جو دوسر غله ای است که نسبت به جو سخت تر و نوعا وحشی تر است. نان آن مانند گندم و جو خوش خوراک نیست ولی خواص برتری دارد. به طوری که برای مبتلایان به دیابت معجزه می کند. هضم نان جو راحت تر از نان گندم است. جو طبعگرم و خشکدارد

خواص و ویژگی های جودوسر (یولاف)

- یولاف(جودوسر) غنی از کلسیم و فسفر می باشد، مقادیر بالای کلسیم در دان و بلاخص سبوس آن برای رشد استخوان در کودکان و مانع از روند پوکی استخوان در افراد مسن می باشد

- بهترین ماسک برای تامین رطوبت و جوانسازی پوست تهیه ماسک شیر ، عسل و جودوسر می باشد، مصرف هفته ای سه بار به مدت بیست دقیقه اثرات شگرفی بر سلامت پوست دارد

- سویقیولاف(جودوسر) یا قووتو به سبب نحوه تولید و وجود سبوس و دان درکل ترکیب و مزه خوشایند آن بدون نیاز به ترکیب با آب یا شیر مستقیم قابل مصرف می باشد.

-  مصرف یولاف(جودوسر) برای تمام سنین جهت تامین انرژی روزانه تاکید می سود. این غله جاوی ال-کارنیتین می باشد که سبب سوخت و ساز چربی در بدن و عروق شده و خطر سکته قلبی و مغزی را به حداقل می رسانند

- یولاف ( جو دوسر) بواسطه داشتن ترکیبات فراوان آنتی اکسیدان و ویتامین هایA، B و بیوتین برای پوست و مو مفید می باشد، اما بصورت جلدی نیز میتوان برای پاکسازی و جوانسازی پوست استفاده کرد

- تاثیری که افزایش چربی محوطه شکمی بر ستون فقرات میگذارد سبب بروز انواع ناهنجاری و مشکلات کمر و دیسک میگردد. مصرف آرد جو دوسر در غذاهای روزانه کمک فراوانی به از بین بردن چربی بطنی میکند

- یولاف( جودوسر) به گزارشFDA بالاترین میزان بتاگلوکان را در سایر غلات دارد و نوع بتاگلوکان موجود در جودوسر قابل جذب ترین نوع آن می باشد. بتاگلوکانترکیبی غیر نشاسته ای است، که در دیواره باکتری ها، مخمر ها،جلبک ها، قارچ ها و گیاهانی مانند یولاف(جودوسر) وجود دارد. محلول در آب می باشد و پس از مصرف به سرعت جذب می شود. بتاگلوکان بعد از جذب باعث کاهش کلسترول خون می شود.

بتاگلوکان سبب افزایش ایمنی بدن و مانع بروز سرطان بلاخص در دستگاه گوارش می شود.

بتاگلوکان سبب کاهش قند خون و انسولین در افراد دیابتیک می شود.

بتاگلوکان باعث کاهش مدت زمان عبور غذا از روده می شود و جذب قند را کاهش می دهد.

بتاگلوکان باعث کاهش یبوست، نفخ و ناراحتی های گوارش می شود.

بتاگلوکان در غلاتی مانند یولاف(جو دوسر) باعث کاهش وزن،چربی خون و فشار خون می شود.

به بیان ساده نانیولاف(جو دوسر) خواص زیر را دارد:

۱- کاهش وزن

۲-کاهش خطر سرطان

۳-افزایش انرژی

۴-غنی از فیبر

۵-کاهش فشار خون و کلسترول

۶-کنترل دیابت نوع ۲

۷-مانع امراض قلبی و عروقی

۸-کاهش بیماری های پوستی

۹-کاهش استرس

در تولید نان جو دوسر (یولاف) قندی فناوری های زیر بکار رفته است:

1-    جودوسر و گندم مورد استفاده دارای ارزشهای غذایی و خصوصیات زراعی بالاست که از ارقام دیم مناطق غربی کشور انتخاب شده است.

2-    کاشت غله در دیمزارهای پاک کوهستانی انجام شده است

3-    مراحل کاشت، داشت، برداشت و انبارداری تحت نظر متخصصان و در مزارع مدیریت شده انجام گردیده و از هیچ ماده شیمیایی (سم و کود، نگهدارنده و ضدعفونی کننده) استفاده نشده است.

4-    دانه ها بطور کامل و با سبوس و جوانه در آسیابهای کم دور (آسیابهای برقی کم سرعت) آرد شده اند. لذا علاوه بر آنکه آرد سبوس کامل بدست آمده با توجه به خنک بودن فرآیند آرد گیری مواد معدنی و ویتامینهای دانه ها حفظ شده اند.

5-    در فرآیند تخمیر از مخمر (خمیر ترش) استفاده شده و زمان کافی برای ورآمدن اختصاص داده شده است.

6-    هیچ نوع ماده نگهدارنده شیمیایی بدان اضافه نشده است.

7-    پخت در تنورهای دوار با حرارت غیر مستقیم زیر 180درجه سلسیوس و با زمان کافی برای تکمیل فرآیند انجام شده است.

(0)
دیدگاهی وجود ندارد
دیدگاه خود را بنویسید
*
*
داستان گندم و نان1
دانلود (2.12M)
داستان گندم و نان2
دانلود (1.94M)