نان جو کرمانشاه

از 70% آرد جو و 30% آرد گندم تهیه شده است چون نان جو خالص بعد از پخت به شدت سفت شده و خوش خوراک نیست. آرد هر دو غله سبوس کامل میباشد. شما میتوانید هم به صورت خشک و هم نرم نان را مصرف کنید. اما خشک آن ترجیح دارد. اگر میخواهید آن را نرم کنید کافی است مقداری آب بر آن اسپری کرده و لای سفره پلاستیکی بگذارید.
7 روز ضمانت بازگشت
ارسال رایگان سراسر کشور
تضمین اصالت محصول
پشتیبانی 24 ساعته

نان جو:

جو غله ای است که نسبت به گندم سخت تر و نوعا وحشی تر است.

نان آن مانند گندم خوش خوراک نیست ولی خواص برتری دارد. جو تسكين دهنده صفرا و خون و عطش مي باشد.

هضم نان جو راحت تر از نان گندم است. جو طبع سرد دارد و به دليل چسبندگي به معده و روده در طول گوارش، در درمان اسهال و تب هاي گرم كه با ضعف معده همراه نباشد مفيد است.

البته خوردن آن برای کسانی که سرد مزاج هستند میتواند باعث كوليت شود. ولی اگر این افراد نان جو بخورند با آب عسل و اثرات سردی آن را جبران کنند..

سرلاک جو:

در سابق جو را بو می دادند تا حدي كه نه خام باشد و نه بسوزد، بعد يك مرتبه با آب گرم و يك مرتبه با آب سرد شسته و خشك كرده و ارد و الك می کردند. آردی که حاصل میشود سويق می نامند. اگر با کمی شیره یا شكر از آن فرني بپزند بهترين غذاي اطفال بدست می آید. چیزی بهتر از سرلاکهای درب بسته...

در تولید این نان فناوری های زیر بکار رفته است:

1-    غله جو و گندم مورد استفاده دارای ارزشهای غذایی و خصوصیات زراعی بالاست که از ارقام دیم مناطق غربی کشور انتخاب شده است.

2-    کاشت غله در دیمزارهای پاک کوهستانی انجام شده است

3-    مراحل کاشت، داشت، برداشت و انبارداری تحت نظر متخصصان و در مزارع مدیریت شده انجام گردیده و از هیچ ماده شیمیایی (سم و کود، نگهدارنده و ضدعفونی کننده) استفاده نشده است.

4-    دانه ها بطور کامل و با سبوس و جوانه در آسیابهای کم دور (آسیابهای برقی کم سرعت) آرد شده اند. لذا علاوه بر آنکه آرد سبوس کامل بدست آمده با توجه به خنک بودن فرآیند آرد گیری مواد معدنی و ویتامینهای دانه ها حفظ شده اند.

5-    در فرآیند تخمیر از مخمر (خمیر ترش) استفاده شده و زمان کافی برای ورآمدن اختصاص داده شده است.

6-    هیچ نوع ماده نگهدارنده شیمیایی بدان اضافه نشده است.

7-    پخت در تنورهای دوار با حرارت غیر مستقیم زیر 180درجه سلسیوس و با زمان کافی برای تکمیل فرآیند انجام شده است.



نانی جویی که نوش جان می کنید:

از 70% آرد جو و 30% آرد گندم تهیه شده است چون نان جو خالص بعد از پخت به شدت سفت شده و خوش خوراک نیست.

آرد هر دو غله سبوس کامل میباشد

شما میتوانید هم به صورت خشک و هم نرم نان را مصرف کنید. اما خشک آن ترجیح دارد. اگر میخواهید آن را نرم کنید کافی است مقداری آب بر آن اسپری کرده و لای سفره پلاستیکی بگذارید.

خوردن این نان:

افرادی را که اضافه وزن دارند متعادل می کند. به عبارت بهتر با خوردن لاغر می شوید چون فیبر کافی آن باعث کاهش چربی های اضافه است

افرادی که کمبود وزن دارند میتوانند حجم مناسب بگیرند چون انرژی کافی برای سوخت و ساز و تامین بافت را تامین می کند.

برای افراد دیابتی بسیار مفید است چون با داشتن فیبر کافی، منیزیوم بالا و ویتامینهای گروه ب باعث کاهش میزان قند خون ناشتا ، کاهش قند در ادرار ، کاهش نیاز به انسولین و افزایش اثر انسولین میشود.

مانع بروز سرطان ها خصوصا سرطان روده بزرگ میشود و تنبلی روده و یا روده تحریک پذیر را با داشتن منابع فیبر بالا کنترل می کند.


(0)
دیدگاهی وجود ندارد
دیدگاه خود را بنویسید
*
*
داستان گندم و نان1
دانلود (2.12M)
داستان گندم و نان2
دانلود (1.94M)
ارزش غذایی در 100 گرم نان جو
دانلود (191.79k)