تُرشی ها از چاشنیهای ویژه در آشپزی ایرانی هستند. ترشی گذاشتن یک سنت خوب برای نگهداری طولانی مدت ترهبار بوده است که با سبک زندگی امروزه دیگر به کارخانجات واگذار شده و کدبانوهای ایرانی کمتر فرصت تهیه آنها را دارند. ما برای زنده نگه داشتن این هنر و سنت سعی کرده ایم تا انواع ترشی های بومی ایران را با همت زنان کدبانوی روستایی و با رعایت اصول علمی و بهداشتی تولید و عرضه کنیم. در تولید این ترشی ها از بهترین انواع میوه ها و صیفی و سبزی جات سالم و مدیریت شده، و بهترین گیاهان دارویی و معطر استفاده شده که در سرکه های طبیعی سیب و انگور بومی سالم خوابانده میشوند.