دسته بندی مطالب
پیام مدیر
جهت مشاوره و خرید با شماره تلفن های شرکت تماس بگیرید.
رهگیری سفارش
زیرشاخه ها
برنج بعد پوست (شلتوک ) لايه های میکرو متری سبوس را دارد که رنگ دانه را قهوه اي یا کرم می کند. بهمین خاطر به آن برنج قهوه ای Brown Rice میگویند. اگر برنج قهوه اي در برنجکوبی صیقل شود سبوس آن به شکل پودر جدا میشود و آن چه باقي مي ماند، برنج سفيد بیمار کننده است. اگر تنها بخشی از دانه صیقل شود، برنج نیمه قهوه ایLight Brown Rice بدست میاید. تفاوت این برنجها علاوه بر ارزش غذایی شان(هرچه سبوس کاملتر ارزش بیشتر) در پخت است چون برنج قهوه ای کامل دیر پز است. ما بهترین برنجهای قهوه ای سالم ایرانی را تقدیم سفره شما کرده ایم تا هم سلامتشان و هم ارزش غذاییشان باقی باشد.
برنج بعد پوست (شلتوک ) لايه های میکرو متری سبوس را دارد که رنگ دانه را قهوه اي یا کرم می کند. اگردانه قهوه ای برنج در برنجکوبی صیقل شود لایه های سبوس آن به شکل پودر جدا میشود و آن چه باقي مي ماند، برنج سفيد است. متاسفانه با اینکار عمده مواد مغذي برنج از بين مي روند. خوردن برنج سفید به نسبت قهوه ای نمیتواند غذای مورد نیاز بدن را بخوبی تامین کند و حتی تداوم آن باعث بیماریهای متابولیکی و برخی بیماریهای سخت تر است. اگر به خوردن برنج سفید عادت دارید حتما از سالمش را بخرید. ما بخشی از برنجهای مدیریت شده بازار خانوادگی را سفید عرضه کرده ایم.
برنج قهوه ای همان برنجی است که برخی به آن برنج پیش پخت شده هم می گویند. برای تولید چنین محصولی، زمانی که برنج را در حالت شلتوک از مزرعه برداشت می کنند پیش از جدا کردن شلتوک از دانه برنج، آن را با آب داغ یا بخار آب، قدری حرارت می دهند.