شاخص سلامت شاخص سلامت

دسته بندی مطالب

پیام مدیر

جهت مشاوره و خرید با شماره تلفن های شرکت تماس بگیرید.

رهگیری سفارش

برنج

برنج

غذای اصلی نیمی از جمعیت جهان برنج است. در ایران ارقام محلی با ارزش گرده، طارم، هاشمی، صدری (دم سیاه، دم زرد و دم سرخ)، بینام، علی کاظمی و چمپا در چهارده استان کشت میشوند. ارزش برنج عمدتا به سبوس آن است و باید سبوس کامل پخته شود. برنج خوب، برنج قهوه ای (سبوس کامل- Brown rice) سالم است.ما علیرغم مشقت تولید برنج سالم سعی کرده ایم انواع طارم(مازندران)، هاشمی(گیلان) و لنجان(فارس) را مدیریت نموده و به صورت قهوه ای تقدیم شما کنیم. توصیه ما مصرف قهوه ای این ارقام است اما برای پر کردن سبد خانواده ها بخشی هم سفید (سبوس گیری شده) عرضه میشود.

زیرشاخه ها

  • برنج قهوه ای

    برنج بعد پوست (شلتوک ) لايه های میکرو متری سبوس را دارد که رنگ دانه را قهوه اي یا کرم می کند. بهمین خاطر به آن برنج قهوه ای Brown Rice میگویند. اگر برنج قهوه اي در برنجکوبی صیقل شود سبوس آن به شکل پودر جدا میشود و آن چه باقي مي ماند، برنج سفيد بیمار کننده است. اگر تنها بخشی از دانه صیقل شود،  برنج نیمه قهوه ایLight Brown Rice بدست میاید. تفاوت این برنجها علاوه بر ارزش غذایی شان(هرچه سبوس کاملتر ارزش بیشتر) در پخت است چون برنج قهوه ای کامل دیر پز است. ما بهترین برنجهای قهوه ای سالم ایرانی را تقدیم سفره شما کرده ایم تا هم سلامتشان و هم ارزش غذاییشان باقی باشد.

  • برنج سفید

    برنج بعد پوست (شلتوک ) لايه های میکرو متری سبوس را دارد که رنگ دانه را قهوه اي یا کرم می کند. اگردانه قهوه ای برنج در برنجکوبی صیقل شود لایه های سبوس آن به شکل پودر جدا میشود و آن چه باقي مي ماند، برنج سفيد است. متاسفانه با اینکار عمده مواد مغذي برنج از بين مي روند. خوردن برنج سفید به نسبت قهوه ای نمیتواند غذای مورد نیاز بدن را بخوبی تامین کند و حتی تداوم آن باعث بیماریهای متابولیکی و برخی بیماریهای سخت تر است. اگر به خوردن برنج سفید عادت دارید حتما از سالمش را بخرید. ما بخشی از برنجهای مدیریت شده بازار خانوادگی را سفید عرضه کرده ایم.

  • نمایش:
نمایش 1 - 3 از 3 آیتم