شاخص سلامت شاخص سلامت

دسته بندی مطالب

کاتالوگ

پیام مدیر

جهت مشاوره و خرید با شماره تلفن های شرکت تماس بگیرید.

رهگیری سفارش

نان و شیرینی

نان و شیرینی

نان کامل سالم بهترین غذای ماست. ارزش غذایی بالای غلات آنگونه است که به صورت نان و شیرینی در سبد غذایی مردم جهان بیش از هر غذایی وجود دارد. اما نان و شیرینی هایی که امروزه میخوریم چون با آرد سفید پخته شده اند، نه تنها ارزش غذایی چندانی ندارند بلکه به شدت بیمار کننده اند. تلاش ما تولید و عرضه انواع نان و شیرینی هایی است که با آرد سبوس کامل غلات مختلف (گندم، جو، جودوسر، چاودار و چاودم) و بدون هر گونه افزودنی تحت مدیریت متخصصان نان و تغذیه پخته میشوند

زیرشاخه ها

  • نان ها

    ارزش غذایی انواع نان غلات بر کسی پوشیده نیست. اما متاسفانه در کشور ما مصرف نانهای سنتی و حجیم صنعتی که با استفاده از آرد سفید و مواد شیمیایی خطرناک مانند جوش شیرین (برای ورآمدن خمیر) و برخی نگه دارنده ها تولید میشوند به یک خطر بزرگ برای سلامت مردم تبدیل شده اند. متخصصین نان، تغذیه و سلامت غذا در بازار خانوادگی تولید نانهای سالم کامل را به عنوان یک استراتژی مهم از مزرعه تا نانوایی مدیریت کرده اند تا شما بتوانید نانهای مختلف سنتی و صنعتی را از جمله با غلات جدید به صورت خشک و تر و در شکل نانهای تخت و حجیم با اطمینان خرید نمایید تا  سفره با برکت تان سرشار از انرژی و سلامت باشد.

  • کیک بیسکوئیت کلوچه و...

    کیک، شیرینی و کلوچه از میان وعده های مورد علاقه همه است ولی علیرغم ارزش غذایی آنها، غالبا پخت آنها با آرد و شکر سفید و روغن نباتی جامد تراریخته پالم دار انجام میشود که همه اینها برای سلامت ما مضرند. متاسفانه در غالب موارد برای طعم، مزه، رنگ و حتی پف کردن شیرینی ها و نیز ماندگاری طولانی از مواد شیمیایی مضر هم در آنها به وفور استفاده میشود. متخصصان سلامت غذا در بازار خانوادگی با استفاده از دانش بومی و فناوری های نوین تغذیه سالم، موفق به عرضه کیک و شیرینی هایی شده اند که مواد اولیه آنها کاملا سالم بوده و هیچ ماده شیمیایی بدانها افزوده نمیشود.

  • نمایش:
نمایش 1 - 6 از 6 آیتم
  • نان گندم تنوری کاشان

    نان سنتی سالم برای شما. سرزمین کاشان مهد تمدن سیلک از زمره خواستگاه های نان سنتی است، در این سرزمین روستاهای با برکتی است که هنوز با نانهای سنتی اش شناخته میشوند، نانی که نوش جان می کنید در یکی از همین روستاها تهیه میشود. نان تولیدی در این روستا چند مزیت بزرگ دارد...

  • نان جو دوسر کرمانشاه

    نان جودوسر (یولاف): جو دوسر غله ای است که نسبت به جو سخت تر و نوعا وحشی تر است. نان آن مانند گندم و جو خوش خوراک نیست ولی خواص برتری دارد. به طوری که برای مبتلایان به دیابت معجزه می کند. هضم نان جو راحت تر از نان گندم است. جو طبع گرم و خشک دارد.

  • نان جو دوسر خام گیاه خواری

    نان جو دوسر مخصوص افراد خام گیاهخوار: جو دوسر غله ای است که نسبت به جو سخت تر و نوعا وحشی تر است لذا برخی ارزشهای غذایی و دارویی آن به نسبت از جو و طبعا گندم بالاتر است.از انجا که خام گیاهخواران ناگزیر مایل به خوردن نان بدلیل آنکه فرآورده ای پخته شده است نمی باشند ولی ناگزیر از تامین ارزشهای...

  • نان جو دوسر کنجدی

    نان جودوسر (یولاف): جو دوسر غله ای است که نسبت به جو سخت تر و نوعا وحشی تر است. نان آن مانند گندم و جو خوش خوراک نیست ولی خواص برتری دارد. به طوری که برای مبتلایان به دیابت معجزه می کند. هضم نان جو راحت تر از نان گندم است. جو طبع گرم و خشک دارد.

  • نان سنگک سبوس کامل

    با توجه به خواص جو تلاش کرده ایم تا ترکیب مناسبی از آرد سبوس کامل گندم و جو را برای تهیه نان سنگک آماده کنیم. این سنگک قطعا شما را بیاد ایامی می اندازد که نان سنگک طعم نان و بوی برکت داشت و نماد سفره پاک ایرانی بود.أنچه برای رساندن این نان بر سفره شما انجام داده ایم اساس تولید نان سالم کامل است....