دسته بندی مطالب
کاتالوگ
پیام مدیر
جهت مشاوره و خرید با شماره تلفن های شرکت تماس بگیرید.
رهگیری سفارش
زیرشاخه ها
ارزش غذایی انواع نان غلات بر کسی پوشیده نیست. اما متاسفانه در کشور ما مصرف نانهای سنتی و حجیم صنعتی که با استفاده از آرد سفید و مواد شیمیایی خطرناک مانند جوش شیرین (برای ورآمدن خمیر) و برخی نگه دارنده ها تولید میشوند به یک خطر بزرگ برای سلامت مردم تبدیل شده اند. متخصصین نان، تغذیه و سلامت غذا در بازار خانوادگی تولید نانهای سالم کامل را به عنوان یک استراتژی مهم از مزرعه تا نانوایی مدیریت کرده اند تا شما بتوانید نانهای مختلف سنتی و صنعتی را از جمله با غلات جدید به صورت خشک و تر و در شکل نانهای تخت و حجیم با اطمینان خرید نمایید تا سفره با برکت تان سرشار از انرژی و سلامت باشد.
کیک، شیرینی و کلوچه از میان وعده های مورد علاقه همه است ولی علیرغم ارزش غذایی آنها، غالبا پخت آنها با آرد و شکر سفید و روغن نباتی جامد تراریخته پالم دار انجام میشود که همه اینها برای سلامت ما مضرند. متاسفانه در غالب موارد برای طعم، مزه، رنگ و حتی پف کردن شیرینی ها و نیز ماندگاری طولانی از مواد شیمیایی مضر هم در آنها به وفور استفاده میشود. متخصصان سلامت غذا در بازار خانوادگی با استفاده از دانش بومی و فناوری های نوین تغذیه سالم، موفق به عرضه کیک و شیرینی هایی شده اند که مواد اولیه آنها کاملا سالم بوده و هیچ ماده شیمیایی بدانها افزوده نمیشود.
نان سنتی سالم برای شما. سرزمین کاشان مهد تمدن سیلک از زمره خواستگاه های نان سنتی است، در این سرزمین روستاهای با برکتی است که هنوز با نانهای سنتی اش شناخته میشوند، نانی که نوش جان می کنید در یکی از همین روستاها تهیه میشود. نان تولیدی در این روستا چند مزیت بزرگ دارد...
نان جودوسر (یولاف): جو دوسر غله ای است که نسبت به جو سخت تر و نوعا وحشی تر است. نان آن مانند گندم و جو خوش خوراک نیست ولی خواص برتری دارد. به طوری که برای مبتلایان به دیابت معجزه می کند. هضم نان جو راحت تر از نان گندم است. جو طبع گرم و خشک دارد.
نان جو دوسر مخصوص افراد خام گیاهخوار: جو دوسر غله ای است که نسبت به جو سخت تر و نوعا وحشی تر است لذا برخی ارزشهای غذایی و دارویی آن به نسبت از جو و طبعا گندم بالاتر است.از انجا که خام گیاهخواران ناگزیر مایل به خوردن نان بدلیل آنکه فرآورده ای پخته شده است نمی باشند ولی ناگزیر از تامین ارزشهای...
نان جودوسر (یولاف): جو دوسر غله ای است که نسبت به جو سخت تر و نوعا وحشی تر است. نان آن مانند گندم و جو خوش خوراک نیست ولی خواص برتری دارد. به طوری که برای مبتلایان به دیابت معجزه می کند. هضم نان جو راحت تر از نان گندم است. جو طبع گرم و خشک دارد.
با توجه به خواص جو تلاش کرده ایم تا ترکیب مناسبی از آرد سبوس کامل گندم و جو را برای تهیه نان سنگک آماده کنیم. این سنگک قطعا شما را بیاد ایامی می اندازد که نان سنگک طعم نان و بوی برکت داشت و نماد سفره پاک ایرانی بود.أنچه برای رساندن این نان بر سفره شما انجام داده ایم اساس تولید نان سالم کامل است....