کیک، شیرینی و کلوچه از میان وعده های مورد علاقه همه است ولی علیرغم ارزش غذایی آنها، غالبا پخت آنها با آرد و شکر سفید و روغن نباتی جامد تراریخته پالم دار انجام میشود که همه اینها برای سلامت ما مضرند. متاسفانه در غالب موارد برای طعم، مزه، رنگ و حتی پف کردن شیرینی ها و نیز ماندگاری طولانی از مواد شیمیایی مضر هم در آنها به وفور استفاده میشود. متخصصان سلامت غذا در بازار خانوادگی با استفاده از دانش بومی و فناوری های نوین تغذیه سالم، موفق به عرضه کیک و شیرینی هایی شده اند که مواد اولیه آنها کاملا سالم بوده و هیچ ماده شیمیایی بدانها افزوده نمیشود.