رشته پلویی و آشی از جمله فرآورده های خمیری آرد گندمند که به صورت سنتی و صنعتی تولید می شوند. کیفیت محصول و بهداشتی بودن آن نقش مهمی در تامین سلامت ما دارد. عموما رشته های صنعتی از مخلوط کردن آرد سفید گندم، آب و نمک ید دار پس از طی مراحل مختلف عمل آوری به وسیله دستگاه تولید می گردند. ممکن است که طعم دهنده ها و نگه دارنده ها نیز افزوده شوند. رشته های بازار خانوادگی با استفاده از آرد سبوس کامل گندمهای مدیریت شده و با نمک کم سدیم بدون ید و با بهره گیری از دانش عشایر عزیز و تطبیق اصول علم فرآوری غلات در کارگاه های بهداشتی توسط زنان کدبانوی روستایی تولید میشوند.