شاخص سلامت شاخص سلامت

دسته بندی مطالب

کاتالوگ

پیام مدیر

جهت مشاوره و خرید با شماره تلفن های شرکت تماس بگیرید.

رهگیری سفارش

غلات و فرآورده ها

غلات و فرآورده ها

غَلاتی که مصرف خوراک انسانی دارند از جمله گندم، جو، جودوسر و چاودار(برای تولید نان و جوانه) و انواع برنج خوشبختانه در نقاط مختلف کشور تولید میشوند. از این غلات فرآورده هایی مانند آرد، سبوس، پرک و بلغور گرفته میشود. همچنین ارزشمندترین غذاها یعنی انواع جوانه نیز از گندم و جو تهیه میشود.نکته بسیار مهم در تولید این غلات با ارزش، سلامت آنهاست. ما با مدیریت مزارع خاص انتخابی سعی کرده ایم تا انواعی سالم و عاری از باقیمانده سموم و کودهای شیمیایی و مایکو توکسینها تقدیم خریداران نماییم.

زیرشاخه ها

  • گندم و جو

    غلات انواع مختلفی دارد. مهمترین آنها  گندم است که از آردش برای تولید نان، شیرینی و کیک، بیسکوست و کلوچه و ماکارونی استفاده میشود. اما غلات با ارزش دیگری مانند جو، جودوسر(یولاف)،گندم سیاه (چاودار)، و غله دور رگ چاودم (تریتیکاله یا چاودار-گندم) نیز باید در برنامه غذایی ما باشند. ارزش تمام این غلات به سبوس آنهاست که چه در آرد گیری و یا سایر فرآورده ها(پرک و بلغور) و نیز تولید جوانه ها باید از دانه جدا نشده باشد. تلاش ما تولید انواع غلات مدیریت شده در مزارع دیم و بکر کشور است تا محصولاتی کاملا سالم بدست شما برسد.

  • برنج

    غذای اصلی نیمی از جمعیت جهان برنج است. در ایران ارقام محلی با ارزش گرده، طارم، هاشمی، صدری (دم سیاه، دم زرد و دم سرخ)، بینام، علی کاظمی و چمپا در چهارده استان کشت میشوند. ارزش برنج عمدتا به سبوس آن است و باید سبوس کامل پخته شود. برنج خوب، برنج قهوه ای (سبوس کامل- Brown rice) سالم است.ما علیرغم مشقت تولید برنج سالم سعی کرده ایم انواع طارم(مازندران)، هاشمی(گیلان) و لنجان(فارس) را مدیریت نموده و به صورت قهوه ای تقدیم شما کنیم. توصیه ما مصرف قهوه ای این ارقام است اما برای پر کردن سبد خانواده ها بخشی هم سفید (سبوس گیری شده) عرضه میشود.

  • آرد - سبوس - بلغور - پرک

    آرد، سبوس، بلغور و پرک فرآورده های غلاتند که آرد از همه مهمتر است. متاسفانه آردها(گندم و برنج) آرد سفید (بدون سبوسند) که باعث بیماری هستند. تلاش ما تولید انواع آرد به صورت سبوس کامل از غلات مدیریت شده بازار خانوادگی است. بدین منظور همه غلات سالم بدون سبوس گیری با آسیابهای دور کم(برای حفظ کیفیت غذایی آرد) آسیاب میشوند. سایر فرآورده ها نیز عموما شامل بلغور گندم و جو، پرک جو و جودوسر، خرده برنج نیز از انواع سبوس گیری نشده سالم تولید شده اند. تنها عرضه انواعی از سبوس برای تامین نیاز بیماران با رعایت اصول تغذیه و سلامت غذا نیز انجام شده است.

  • پودر جوانه غلات

    جوانه گندم و جو (از گروه غلات) و ماش، عدس و یونجه (از گروه حبوبات) جزو مهم برنامه غذایی همه سنین است که متاسفانه جدی گرفته نمیشود. هر دانه ای که به جوانه تبدیل شود، میزان ویتامینها و آنزیمهای مفید آن چند برابر دانه خشک است. اما جوانه های آماده (تازه) در بازار چندان ارزش استفاده ندارند پس بهتر است تا خانواده ها خود آنها را در خانه برویانید. اینکار شبیه سبزه هفت سین آسان است. اگر بخواهید در همه غذاها به عنوان افزودنی(چاشنی) جوانه داشته باشید میتوانید از پودر آنها استفاده کنید. تلاش ما تولید و عرضه انواع غلات مدیریت شده برای تولید جوانه و پودر آنهاست تا با اطمینان خرید کنید.

  • نمایش:
نمایش 1 - 8 از 8 آیتم