نان خشک سنتی

نان سنتی سالم برای شما. سرزمین کاشان مهد تمدن سیلک از زمره خواستگاه های نان سنتی است، در این سرزمین روستاهای با برکتی است که هنوز با نانهای سنتی اش شناخته میشوند، نانی که نوش جان می کنید در یکی از همین روستاها تهیه میشود. نان تولیدی در این روستا چند مزیت بزرگ دارد...
  • حذف کردن این محصول از علاقه مندی های من
  • اضافه کردن این محصول به علاقه مندی های من
  • نا موجود

    نان سنتی سالم برای شما

    سرزمین کاشان مهد تمدن سیلک از زمره خواستگاه های نان سنتی است

    در این سرزمین روستاهای با برکتی است که هنوز با نانهای سنتی اش شناخته میشوند

    نانی که نوش جان می کنید در یکی از همین روستاها تهیه میشود. نان تولیدی در این روستا چند مزیت بزرگ دارد:

    -       از گندمهای سالمی که در آنها هیچ سم و کود شیمیایی مصرف نشده استفاده می کنند که غالبا بومی منطقه و از بذرهای با ارزش غذایی خوبست

    -       آرد را در روستا و با آسیاب آبی تهیه می کنند لذا تمام ویتامینهای گندم خوب حفظ می شود

    -       در هنگام خمیر گیری به روش سنتی خمیر ترش به آن اضافه می کنند و برای تخمیرش زمان کافی میدهند

    -       نانها را اکثرا خانمهای روستا با حوصله و با دست پهن می کنند تا خمیر هنگام ورز دادن خوب هوا بگیرد

    -       در هنگام پخت به شیوه سنتی با تنور حرارت کم آن را می پزند. یعنی دمای پایین ولی نه با هیزم بلکه با حرارت غیر مستقیم شعله گاز

    شما چنین قابلیتهایی را در خیلی از نانهای سنتی میتوانید پیدا کنید اما غالب مشتریان میگویند که این نان خیلی خوبست و متفاوت. برای ما این سخن بخوبی و بارها ثابت شده است چراکه ما این عملیات خوب را برای همه نانهای سنتی بازارمان داشته ایم ولی کیفیت و اثرات این نان چیز دیگریست. برای روشن شدن موضوع بارها و با آزمایشات مکرر دنبال علت بوده ایم تا اینکه تنها به این نتیجه رسیدیم که علت تفاوت فاحش کیفیت و اثرات خوب این نان چیزی نیست جز "آب قناتها" و "هوای عالی" که هم گندم را بار آورده و هم خمیر را میسازد. در واقع آنچه جای دیگر نیست آب و است و هوا. چیزی که بدان کریدور اکولوژیکی اقلیم می گویند.

    ما خوردن این نان را برای همه آنها که از نارحتی های گوارش رنج میبرند و یا میخواهند معده سالمی داشته باشند توصیه میکنیم.

    شما بهتر است آن را خشک مصرف کنید مانند بیسکویت کنار دستتان باشد که تا گرسنه شدید تکه ای بخورید و میتوانید آن را آب زده بعد نرم شدن مانند نان تافتون بخورید.

     گندم:بهترين غذي افراد معتدل المزاج بوده و غذئيت آن زياد و چاق کننده بدن و نيرو بخش است و موجب انسداد شده و براي كساني كه در رگ هاي بدن و دل و كبد و معده و .. تنگي دارند مضر مي باشد. خوردن گندم تازه و خام مولد كرم معده مي باشد.

    بهترين نان، ناني است  كه  گندم سالم سفيد رسيده تازه شسته كه سبوس آن را به حد اعتدال (متوسط) جدا كرده، آرد كننده و خمير نمايند و ورز دهنده و خميرترش به ان اضافه نموده بگذارند بماند تا خمير آن ورايد و پف كند. سپس در تنوري با حرارت معتدل، آرام پخت نمايند. ناني كه گندم آن را نشسته و سبوس آن را نگرفته باشند سريع هضم

    مي شودو به راحتي از معده خارج مي شود. و مضعف بدن، مولد خون سوداوي، بواسير ودر بعضي مزاج ها ملين است. ناني كه سبوس آن را به كلي گرفته باشند به سرعت از معده خارج شده و باعث انسداد كبدي و سنگ كليه مي شود.

    ناني كه سبوس آن را خوب (متوسط) گرفته باشند كثير الغذا و مولد خلط متين و ديرهضم بوده، مصرف زياد آن براي گرم مزاجان مضر مي باشد. نان گندم تازه، خشك كننده رطوبت معده و جويدن آن براي كندي دندان موثر، چاق كننده و مقوي بدن است و خشك ان ديرهضم بوده باعث تشنگي مي شود. نان حاوي شنبليله، سياه دانه و ... اشتها آور بوده و باز كننده انسداد، خشك كننده رطوبت و تحليل برنده رياح مي باشد.

    نكته:نان شيرمال كه براي تهيه آن از شير و روغن استفاده مي شود يك از بهترين نان ها بوده و كثيرالغذا مي باشد.



    سایر مشخصات محصول

    تعداد در بسته : 5
    شاخص سلامت : سبز کمرنگ
    (0)
    دیدگاهی وجود ندارد
    داستان گندم و نان1
    دانلود (2.12M)
    داستان گندم و نان2
    دانلود (1.94M)
    ارزش غذایی در 100 گرم نان گندم
    دانلود (144.57k)