نان سنگک سبوس کامل

با توجه به خواص جو تلاش کرده ایم تا ترکیب مناسبی از آرد سبوس کامل گندم و جو را برای تهیه نان سنگک آماده کنیم. این سنگک قطعا شما را بیاد ایامی می اندازد که نان سنگک طعم نان و بوی برکت داشت و نماد سفره پاک ایرانی بود. أنچه برای رساندن این نان بر سفره شما انجام داده ایم اساس تولید نان سالم کامل است. تفاوت این سنگک با آنچه متاسفانه به عنوان نان سنگک عرضه میشود بسیار است...
  • حذف کردن این محصول از علاقه مندی های من
  • اضافه کردن این محصول به علاقه مندی های من
  • نا موجود

    نان سنگک جو سبوس کامل
    با توجه به خواص جو تلاش کرده ایم تا ترکیب مناسبی از آرد سبوس کامل گندم و جو را برای تهیه نان سنگک آماده کنیم. این سنگک قطعا شما را بیاد ایامی می اندازد که نان سنگک طعم نان و بوی برکت داشت و نماد سفره پاک ایرانی بود.
    أنچه برای رساندن این نان بر سفره شما انجام داده ایم اساس تولید نان سالم کامل است که به لطف خدا و همت متخصصان نان، تغذیه ، و سلامت غذا و البته با دست پخت پر زحمت شاطری با سلیقه، اصیل و کاردان اکنون شکل گرفته است.
    تفاوت این سنگک با آنچه متاسفانه به عنوان نان سنگک عرضه میشود بسیار است:
    _ غلات این نان یعنی گندم و جو یش از ارقام بومی هستند که علاوه بر ارزش غذایشان بدلیل کشت و کار در اقلیم بی نظیر کوهستانی غرب کشور ( استان کرمانشاه) طعم و مزه بی نظیری دارند که زمان پخت بوی نان واقعی را به مشام میرسانند و نانواها بدان ایمان دارند که چقدر ارزش نانوایی دارند.
    _ این غلات را باران پاک آبیاری کرده است( غلات دیم هستند) پس ارزش پاکی و سلامت آنها بیشتر شده است
    _ مزارع آنها تحت مدیریت علمی قرار دارند تا هیچ ماده شیمیایی ( کود و سم آفت کش) در آنها مصرف نشود تا مطابق اصول استانداردهای ارگانیک کشت و کار و برداشت شوند.  
    _ حساسترین و مهمترین قسمت ارزشی تولید این نان مرحله تولید اردش است. دانه ها فقط با آسیاب کم دور ( سرعت پایین مانند آسیابهای آبی ) آرد شده اند پس آرد آنها سرد است و تمام مواد با ارزششان حفظ گردیده است. همچنین دانه ها بطور کامل و بدون سبوس گیری آرد میشوند تا آرد حاصل أرد سبوس کامل باشد. به عبارت بهتر ما آنچه خداوند دانا در سبوس غلات  با حکمت پیچیده خلقت دانه غلات برای ما به عنوان غذا فراهم کرده است را حفظ نموده آیم تا سلامتمان تضمین شود. قطعا اضافه کردن سبوس به آرد ( کار غلطی که باعث بیماریست و متاسفانه رواج دارد- برای اطلاعات بیشتر مقاله « راز سبوس و سلامت»  ا در بخش مقالات همین سایت بخوانید) ارزش نان کامل را از بین میبرد. این نان سنگک از آردهای مخلوط شده سبوس کامل گندم و جو پخته شده است. شما با خوردن آن که شما را زود سیر میکند به ارزش غذایی نان بخوبی پی می برید. نانهای سنگک معمولی را با آرد سفید ( سبوس گرفته شده) که اسیابهای برقی با سرعت گندم را آرد کرده ( و آرد تا بیش از ۱۰۰ درجه داغ میشود و به مواد حساس غذاییش آسیب وارد میشود) خمیر گیری میکنند.
    _ آرد کامل نان، در مرحله بعد (خمیر گیری) باید با مخمرهای طبیعی به صورت خمیر دراید. بارها شنیده ایم که در این مرحله عموما متاسفانه با جوش شیرین خمیر آرد سفید را آماده پخت میکنند. در این نان مخمر نیاز به بیش از سه ساعت برای تخمیر کامل دارد در حالیکه جوش شیرین با کمتر از نیم ساعت خمیر را ور می آورد.
    _ مرحله حساس پخت فقط با هنر یک شاطر اصیل سنگکی بخوبی انجام میشود. پهن کردن خمیر بر پارو بدلیل داشتن سبوس کار سختی است که هر نانوایی از پس آن برنمی آید و دقت و حوصله و مهارت میخواهد. اینکه همه سنگکی ها تمایل به پخت با آرد سفید(ارد بدون سبوس یا با سبوس کم، و یا در حد پاشیدن سبوس بر خمیر آرد سفید) دارند بهمین دلیل سختی ور آوردن خمیر و پهن کردن آن در تنور است. 
    _ تنور سنگم باید تنوری با حرارت زیر ۱۵۰ درجه باشد( تنورهای دوار سنگک ماشینی یا سنگی با شعله مستقیم ) بالاتر از  ۲۰۰ درجه اند که این به بخشی از مواد با ارزش خمیر آسیب میزند. خمیر باید به آرامی و در حرارت کم مرحله حساس تخمیر را در زمان پخت بگذراند تا نان ارزش غذایی لازم را پیدا کند. در این نان سنگک، شاطر ماهر ما شعله مستقیم تنور را خاموش میکند تا تنور سرد شود و به دمای درست برسد و اجازه میدهد نان حدود ده دقیقه بر روی سنگ های داغ بخوبی ور آمده و آرام بپزد( نانهای معمولی فقط در دو دقیقه پخته مبشوند!!). اساسا علت ابداع سنگک بر مبنای حکمت قدیم ایران همین داغ شدن سنگ ریزه ها برای پخت نان بوده ولی امروز نانها در برابر آتش مستقیم نه تنها ارزش غذاییشان کم میشود و از بین میرود بلکه سوخته شدن ( و قهوه ای شدن) سطح نان نشانه تولید ماده خطرناک سرطان زایی است( آکریل آمید)  که قدیمی ها  یادمان میداند سوخته های نان را نخوریم!!.
    برای اینکه تفاوت نان را از نظر شیوه و زمان پخت بدانید کافی است برشی عرضی از سنگکهای معمولی را با این سنگک ببینید. این سنگک حفره حفره است (به اصطلاح نانواها لانه زنبوری است ) اما آنها بافتی فشرده دارند . این یعنی پخت به آرامی انجام شده و خمیر فرصت تخمیر مرحله پخت را داشته است.
    _ مرحله آخر سرد کردن نان است. در نانوایی ها و صفهای طولانی ما نان را میگیریم و بلافاصله و فقط بعد چند ثانیه هوا دادن پلاستیک پیچش میکنیم. این مار بسیار غلط است . شاطر با حوصله ما نان را به محض خروج از تنور به میخ آویزان میکند ( میخهای بلند روی داربست دیوار سنگکی ها یادتان هست؟) این نانها باید بدون تماس با هم طوری روی داربست ردیف شوند که نیم ساعت کاملا به حال خود سرد شوند. اینجا هم شاطر باید وقت کافی بگذارد تا نان آماده بسته بندی شود
    حالا سنگک ما آماده است
    از آنجا که مشتریان عزیز ما از مناطق مختلف تهران و حتی شهرستانهای دور سفارش میدهند، ما باید یک بسته بندی موقت انجام دهیم. پلاستیک تنها امکان ماست تا فقط نان بخانه شما برسد. چون نان کاملا سرد بسته بندی میشود هیچ خطری برای نان پیش نمی‌آید. ما در بسته بندی ماری کرده ایم بخار هم نکند تا نان با تازگی خودش و کمتر از یک ساعت به شما برسد. شما باید یا آن را بلافاصله مصرف کنید یا بهترین روش نگهداری را انجام دهید:
    نانها را از پلاستیک دراورید، به تکه های دلخواه ببرید، لای یک پارچه نخی تمیز داخل فریزر بگذارید، اگر قرار است برای بیشتر از یک هفته بماند پارچه حاوی نان را داخل نایلون بگذارید تا نان بوی مواد فریزری را نگیرد 
    حالا برای خوردن این نان کافی است :
    آن را از فریزر درآورید و به حال خود در هوای آزاد بگذارید تا نرم شود( هرگز از مایکروویو و حرارت گاز برای ترم کردنش استفاده نکنید). اگر میخواهید تان گزم باشد بعد نرم شدنش کمی آن را روی شعله پخش کن گاز نگه دارید و یا در زمستانها از بخاری و شوفاژ استفاده کنید
    این نان حالا گوارای وجودتان 

    برخی از افراد که این موارد را نمی دانند راجع به گرانی سنگک ( در مقایسه با سنگک معمولی)  سوال میکنند. این حق را به مشتریان خوبمان میدهیم و پاسخ ما دو چیز است:
    مواد اولیه سالم، طبیعی و اصل گران هستند و ما تاکید داریم از این مواد ( غله سالم، مخمر طبیعی و نمک سالم) استفاده شود
    هزینه کار بالاست. از مدیریت غله در مزرعه تا نحوه تولید آرد و البته زمانی که شاطر باید با دقت و حوصله خمیر بگیرد و بپزد و سرد کند( که طبعا مزد او و همکارانش بمراتب بیشتر است)
    بازار خانوادگی سودی جز اندکی برای جبران هزینه ها در قیمت تمام شده لحاظ نمیکند، اما سود واقعی ما سلامت شما و دعای خیر همه کسانی است که با نخوردن نانهای نامناسب بیمار نمیشوند و بیمارانی که با خوردن این نان بهبود پیدا میکنند 
    برای حمایت از کشاورزان سخت کوش تولید کننده غلات سالم که سم و کود شیمیایی را از زندگی ما حذف میکنند، نانوایان زحمت کش هنرمندی که با عشق نان را به سفره ما می رسانند و تمام محققین و متخصصین دلسوزی که شبانه روز در تلاشند تا سلامت ما حفظ شود، خریدن این سنگک را توصیه میکنیم

    برای سفارش با شماره 09127983581 تماس بگیرید

    سایر مشخصات محصول

    تعداد در بسته : 1
    شاخص سلامت : سبز کمرنگ
    (0)
    دیدگاهی وجود ندارد