نان جو دوسر خام گیاه خواری

نان جو دوسر مخصوص افراد خام گیاهخوار: جو دوسر غله ای است که نسبت به جو سخت تر و نوعا وحشی تر است لذا برخی ارزشهای غذایی و دارویی آن به نسبت از جو و طبعا گندم بالاتر است. از انجا که خام گیاهخواران ناگزیر مایل به خوردن نان بدلیل آنکه فرآورده ای پخته شده است نمی باشند ولی ناگزیر از تامین ارزشهای غذایی غلات برای بدن خود هستند، این نان به صورت ویژه برای اینان آماده شده است.
  • حذف کردن این محصول از علاقه مندی های من
  • اضافه کردن این محصول به علاقه مندی های من
  • نا موجود

    نان جو دوسر مخصوص افراد خام گیاهخوار:

    جو دوسر غله ای است که نسبت به جو سخت تر و نوعا وحشی تر است لذا برخی ارزشهای غذایی و دارویی آن به نسبت از جو و طبعا گندم بالاتر است.

    از انجا که خام گیاهخواران ناگزیر مایل به خوردن نان بدلیل آنکه فرآورده ای پخته شده است نمی باشند ولی ناگزیر از تامین ارزشهای غذایی غلات برای بدن خود هستند، این نان به صورت ویژه برای اینان آماده شده است. فناوری انجام شده در شیوه پخت آن است به طوری که بر عکس نانهای معمولی در مدتی بیش از 15 دقیقه و در دمای زیر 40 درجه سلسیوس میپزد. بدین صورت غالب خواص غله خام را در خود حفظ کرده است.

    در تولید نان جو دوسر (یولاف) مخصوص خام گیاهخواران (خگخ) فناوری های زیر بکار رفته است:

    1-    جودوسر و گندم مورد استفاده دارای ارزشهای غذایی و خصوصیات زراعی بالاست که از ارقام دیم مناطق غربی کشور انتخاب شده است.

    2-    کاشت غله در دیمزارهای پاک کوهستانی انجام شده است

    3-    مراحل کاشت، داشت، برداشت و انبارداری تحت نظر متخصصان و در مزارع مدیریت شده انجام گردیده و از هیچ ماده شیمیایی (سم و کود، نگهدارنده و ضدعفونی کننده) استفاده نشده است.

    4-    دانه ها بطور کامل و با سبوس و جوانه در آسیابهای کم دور (آسیابهای برقی کم سرعت) آرد شده اند. لذا علاوه بر آنکه آرد سبوس کامل بدست آمده با توجه به خنک بودن فرآیند آرد گیری مواد معدنی و ویتامینهای دانه ها حفظ شده اند.

    5-    در فرآیند تخمیر از مخمر (خمیر ترش) استفاده شده و زمان کافی برای ورآمدن اختصاص داده شده است.

    6-    هیچ نوع ماده نگهدارنده شیمیایی بدان اضافه نشده است.

    7-    پخت در تنورهای دوار با حرارت غیر مستقیم زیر 40درجه سلسیوس و با بیش از 15 دقیقه گردش نان برای تکمیل فرآیند انجام شده است.

    نان جو ی دوسری که نوش جان می کنید:

    از 70% آرد جو دوسر و 30% آرد گندم تهیه شده است تا نانی خوش خوراک تهیه شود

    آرد هر دو غله سبوس کامل میباشد

    شما میتوانید هم به صورت خشک و هم نرم نان را مصرف کنید. اما خشک آن ترجیح دارد. اگر میخواهید آن را نرم کنید کافی است مقداری آب بر آن اسپری کرده و لای سفره پلاستیکی بگذارید

    خوردن این نان:

    برای افراد دیابتی بسیار مفید است چون با داشتن فیبر کافی، منیزیوم بالا و ویتامینهای گروه ب باعث کاهش میزان قند خون ناشتا ، کاهش قند در ادرار ، کاهش نیاز به انسولین و افزایش اثر انسولین میشود.

    مانع بروز سرطان ها خصوصا سرطان روده بزرگ میشود و تنبلی روده و یا روده تحریک پذیر را با داشتن منابع فیبر بالا کنترل می کند.

    سایر مشخصات محصول

    تعداد در بسته : 5
    شاخص سلامت : سبز کمرنگ
    (0)
    دیدگاهی وجود ندارد
    داستان گندم و نان1
    دانلود (2.12M)
    داستان گندم و نان2
    دانلود (1.94M)